Hobby.

Voorsprong in Innovatie

De Hobby kampeerauto's kunt u bewonderen als u hier klikt.

 

HOBBY; EEN GROOT PALLET AAN KEUZEMOGELIJKHEDEN

  Hobby heeft zeven typen caravans in het programma. Allemaal even mooi. Allemaal gebouwd volgens het lichtgewicht principe. Maar ook allemaal volgestopt met talloze accessoires. Hobby is de meest complete caravan. Bij Hobby dus nooit een optelsom van accessoires. Niet voor niets is Hobby de meest populaire en meest verkochte caravan.

 

  Kies hiernaast de Hobby van uw keuze en kom alvast in vakantiestemming.

ONTOUR;

DE "LICHTE" HOBBY

  Lichter dan licht – de OnTour. Geen onnodige ballast, maar wel alles wat belangrijk is. Uitgerust met een uitgekiend lichtgewicht chassis. De compacte OnTour is daarom geschikt voor kleinere auto's.

DE LUXE; DE ULTIEME PRIJS- / KWALITEITSVERHOUDING

  De Hobby De Luxe is al vele jaren de meest populaire caravan. Dat zit hem vooral in het hoge uitrustingsniveau tegen een hele aantrekkelijke prijs. Laat u verrassen bij uw dealer met wat er allemaal standaard op en aanzit.

NIEUW: DE LUXE EDITION

  Er is een nieuwe loot aan de Hobby stam, de De Luxe Edition. Het interieur heeft een frisse sportieve look. Meubels uitgevoerd in licht houtdecor, onderbroken door grijs, afgezet met een rode bies, net als in de bekleding. De bovenkasten hebben maar liefst 3 ingebouwde lichtlijsten. Natuurlijk een échte Hobby, dus standaard volgepakt met talloze accessoires.

EXCELLENT; VOLOP GENIETEN

  De Hobby Excellent is de lieveling van velen. Dat komt vast en zeker door zijn comfortabele inrichting en uitrustingsniveau. Kies voor één van de twaalf comfortabele indelingen. Geniet van het moderne design, de gezellige en sfeervolle verlichting voor romantische uurtjes samen. Geen wonder dat de Hobby Excellent zo populair is.

PRESTIGE; UW DROOM WORDT WERKELIJKHEID

  In de Hobby Prestige genieten ook grotere gezinnen van de luxe van een echt thuis. Van huis uit is het een stijlvolle klassieker met zijn eigen bijzondere charme. En een sfeervol en smaakvol interieur.

Voor iedereen is er een geschikte indeling. U kunt uit de serie van elf zelfs kiezen voor een indeling met aparte kinderzithoek.

PREMIUM; WELKOM BIJ DE TOPKLASSE

  Voor de met vele prijzen onderscheidde Premium is alleen het allerbeste goed genoeg. Elegant, stijlvol, tot in de kleinste details overtuigend gestileerd. De Premium is de koning onder de caravans. Een van de zes indelingen is precies die, die aan uw wensen voldoet. De Premium is de keuze voor als u voor het beste gaat.

LANDHAUS; COMFORT VAN EEN APARTE KLASSE

  Er op uit, naar de bloeiende weiden, groene wouden en blauwe meren. Totaal ontspannen – in uw eigen mobile Landhausvilla. Het Hobby Landhaus is van top tot teen op “country charme” afgestemd. Dit is comfort van een aparte klasse.