Hobby nieuws

Wij plaatsen hier nieuwsartikelen die betrekking hebben op Hobby.

Hobby Excellent Edition: de stijlvolle caravan!

Lichte kleuren en strak design brengen rust en ruimte in de Excellent Edition serie. Fraai Scandinavisch design gecombineerd met moderne techniek maken het perfecte vakantieverblijf. Alle verlichting en nog veel meer bedient u centraal via het bedienpaneel of via de Hobby Connect app op uw smartphone.

In onderstaande film ziet u een impressie van het interieur.

voor iedereen een passende hobby excellent edition

Dit mooie interieur is er in 10 verschillende indelingen, voor iedereen een passende. Wilt u kijken welke het beste bij u past en nog meer informatie over de Excellent Edition, kijk dan op deze link.

Meer informatie over de Hobby Excellent

Dordt Open: 2 t/m 10 september 2023

Een van de leukste dingen van uw vakantie is de voorpret. Daar hoort uiteraard het uitkiezen bij van een nieuwe caravan of camper. De meest perfecte plek daarvoor is Dordt Open. Het gebouw van Hobby en Fendt aan de Pieter Zeemanweg 170 in Dordrecht is daarvoor van 2 t/m 10 september omgetoverd in een reuze expo hal.

Waarom is Dordt Open zo uniek? In de eerste plaats worden noviteiten voor het seizoen 2024 getoond. In de tweede plaats ziet u als eerste alle noviteiten, nieuwe modellen en snufjes. Daarnaast worden nagenoeg alle indelingen getoond. Dus ook de indelingen die slechts voor een select aantal mensen de meest ideale is. U vindt dus altijd de caravan of camper van uw dromen.

Dordt Open 2023 is dagelijks van 11:00 tot 17:00 te bezoeken.

goede voorlichting

Tijdens Dordt Open is de dealer bij u uit de buurt aanwezig. Deze kan u alles vertellen over het nieuws, over de technische specificaties. over wat uw auto mag trekken, en nog heel veel meer.

clubs en markt

Ook de verschillende merkenclubs zijn vertegenwoordigd. Zij geven informatie over de meerwaarde van het aansluiten bij een merkenclub. Daarnaast zijn er onder andere diverse toeleveranciers en aanbieders van caravanreizen, accessoires en voortenten die tijdens Dordt Open acte de presence geven. Dus het is ook nog eens leuk om daar te snuffelen.

dordt open, de beste plek om uw keuze te maken

Klik hier om naar de website Dordt Open te gaan met routebeschrijving.