Waarom een Hobby?

een voorsprong

Hobby heeft al vele jaren een grote voorsprong; in uitrustingsniveau, in verkoopaantallen en in prijs-/ kwaliteitsniveau.
Niet voor niets verbetert Hobby elk jaar alle verkooprecords en kiest elke vierde caravankoper voor een Hobby.
Eigenlijk heel logisch, als u weet dat talloze extra's in de prijs zijn inbegrepen. Daarom heeft Hobby als slogan: All inclusive.

Hobby is innovatief. Zij loopt voorop in innovaties. De lichtgewicht caravan is een uitvinding van Hobby. Het cassettetoilet is samen met Thetford ontwikkeld. Nu is er de door Hobby ontwikkelde SlimTower koelkast op ooghoogte met een inhoud van maar liefst 140 liter. Hobby kende als eerste de cassetterollo's. En zo zijn er talloze ontwikkelingen die uit de Hobby koker komen.

U mag met recht zeggen dat Hobby voorop loopt.

Dat doet zij ook als het gaat om uitrustingsniveau. Stap elke willekeurige Hobby binnen en u zult verrast zijn door al die details die het comfort en de sfeer verhogen. Hobby; completer is er niet.

een goed advies

Een caravan kopen doet u niet dagelijks. Professioneel advies is dus onmisbaar en dat vindt u bij uw Hobby dealer.

Uw Hobby dealer heeft een uitgebreid gamma aan caravans voor u klaar staan. Hij geeft u Bovag- of Focwa garantie en na de koop kunt u bij uw dealer terecht voor gedegen onderhoud. Het vakkundige opgeleide personeel in de werkplaats kent uw caravan op zijn duimpje.

Uw dealer geeft u advies over welke caravan het beste bij u past, voor wat betreft gewicht, indeling en uitvoering. Hij weet alles over accessoires die standaard zijn ingebouwd en die u eventueel nog extra kunt bestellen, zoals een voortent. Hij zal u graag adviseren over uw vakantiedroom op wielen, zodat u jarenlang zorgeloos en met plezier, van uw vrije tijd kunt genieten.

Uw Hobby dealer ontvangt u graag met koffie (en open armen).

lichtgewicht

Hobby weet als geen ander hoe zij lichtgewicht caravans kan bouwen. Neemt niet weg dat ze oerdegelijk in elkaar zitten. Hobby heeft speciale technieken en constructies bedacht.

Hobby is de uitvinder van de lichtgewicht caravan. Ondanks de vele accessoires zijn ze altijd nog lichter dan elke andere vergelijkbare caravan. Mede door het technisch ruim bemeten onderstel wordt een hoge laadcapaciteit bereikt. De nieuwe OnTour doet daar nog een schepje bovenop en is kampioen lichtgewicht.

Hobby heeft een systeem ontwikkeld met paspennen, waardoor elke Hobby, tot op de tiende millimeter nauwkeurig, in elkaar wordt gezet. Elke wand, elk kastje, of elk ander stuk meubilair, wordt perfect passend gemonteerd. Dat betekent niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook een veel grotere stabiliteit. Uw Hobby blijft hierdoor een waardevaste investering.

all inclusive

Hobby is bekend van het All-Inclusive systeem. Alle accessoires zijn bij Hobby standaard. En toch heeft Hobby een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Hobby koopt de accessoires zeer efficiënt in. Ondanks dat alles "All-Inclsusive" is heeft elke Hobby een uiterst vriendelijk prijskaartje.

Even efficiënt is de wijze waarop Hobby caravans worden gebouwd. Niet voor niets is en blijft Hobby de allergrootste producent van vrijetijdsmiddelen.